top of page

Voedingsprofilering

Lunch

WAAROM ?

Ik laat u ontdekken hoe u uw dagelijkse voeding op een zachte en vestandige manier kunt veranderen waardoor u zich beter zult voelen en waardoor u opnieuw energie zult hebben. 

Ik nodig u uit naar een blijvende verandering die u in staat zal stellen een nieuwe manier van eetgewoontes te bepalen die het beste bij u passen.

Om dit te kunnen doen, moeten we eerst uw voedingsprofiel definiëren hetgeen het complexe resultaat is van het metabolisch profiel, het zogenaamde "aangeboren" profiel en de symptomen die we vertonen, vanwege onze leefpatroon, het zogenaamde  "verworven" profiel.

Eenvoudige groene salade

PROGRAMMA ?

Een dieet die slecht is aangepast aan ons specifiek profiel, vermindert onze vitaliteit en veroorzaakt ongemakken (gewichtstoename, slapeloosheid, huidproblemen, migraine, diabetes, gewrichtspijn, chronische vermoeidheid, candidiasis, spijsverteringsproblemen, enz.).

Samen stellen we een gepersonaliseerd programma op dat rekening houdt met uw familiale omgeving, uw persoonlijkheid , uw leefgewoonten, uw mogelijkheden, uw verlangens en uw doelstellingen en dit allemaal met het nodige gezond verstand.

En dit alles ver van de dictaten van de 'hippe' regimes ....

bottom of page