top of page

LPG-Lipo Massage 

offrecosmetique
58
7
LPG

Resultaten van deze methode

 

Op het lichaam

  • Cellulitis gladstijken 

  • Vestiging van de huid

  • Afbreken van vetten

  • Lichtere benen 

​Behandelingszones : 

VROUW: Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten
MAN: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen

 

Op het gelaat

  • Rimpels vullen

  • Huid verstevigen

  • Teint verhelderen

  • Dubbele kin verkleinen

​Behandelingszones : 

Voorhoofd, rimpelloze blik, wallen en zakjes rond de ogen, mond, dubbele kin, gezichtsovaal, hals, decolleté, handen*

*https://www.endermologie.com/nl/

Voor het Lichaam 

 

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid.

Voor het gelaat

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

 

Hoe werkt deze methode ?

LPG® endermologie biedt een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

De gepatenteerde behandelingskoppen van LPG® maken het mogelijk om signalen naar de cellen te sturen en zorgen voor ongelooflijke resultaten zowel voor het lichaam als voor het gelaat. 

 

Waarom deze methode ?

Deze biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden.

 

De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.

 

Endermologie® integreren in het dagelijkse leven is kiezen voor een slimme en verantwoorde levensstijl om het lichaam en het gezicht te beschermen tegen de tand des tijds.

bottom of page